Диспенсър за сметана уби фитнес модел във Франция

ОFFNews 22 юни 2017 в 20:07 26312 5

Едно от най-известните фитнес инструктори във Франция намери смъртта си по възможно най-нелепия начин. Ребека Бъргър е починала следствие на експлозия на домашния диспенсър за сметана, съобщава Би Би Си.

Поне така твърдят от семейството й. Смъртта е констатирана в събота. Фамилията излезе със съобщение едва вчера, като дори пусна снимка на повредения кухненски уред. Семейството иска да предупреди всички.

Диспенсърът избухнал и ударил силно в гърдите Ребека. Това притиснало сърцето й, което спряло. Според лекарите тя е била вече мъртва, когато са я докарали в болницата.

Красавицата, която се изявяваше като модел, блогър и изследовател, обаче имала шанс да оцелее, ако на място някой се бил опитал да направи сърдечен масаж.

Покойната дама е изключително популярна във Франция. Тя има над 155 000 последователи в Инстаграм.

Диспенсърът за бита сметана работи чрез впръскване на газ в метален контейнер, поддържайки високо налягане. Френска потребителска група предупреждава читателите си от години за дефектните съединители на газовите капсули, което ги кара да се чупят и изстрелват с висока скорост.

Съобщават се различни наранявания, вариращи от счупени зъби и шум в ушите до множество фрактури, а в един случай загубата на око. През 2013 г. жертва на диспенсър за крем е бил с шест счупени ребра и със счупена гръдна кост.

Потребителската група е сигурна, че още хиляди подобни дефектни уреди са на пазара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12235

5

drashkom

23.06 2017 в 14:37

Тъпо и жалко е да си умреш по такъв тъп начин.

23293

3

Стефан

22.06 2017 в 22:26

Не знам колко е нелепа смъртта на това нелепо лице, но описанието на сифона, и механизма на травмата и причината за смъртта, са сияйно нелепи. Не всеки ден чета такава глупост:)
Вместо да си кажат, че поредното чучело се е пръснало от допинг и глупост. Примерно.

15914

2

поп Дръвчо

22.06 2017 в 20:44

Демокрацията докара и интернет-троловете ама се налага да ги търпим.