Джени Суши иска главата и на мениджъра на Кобрата

OFFNews 26 юни 2019 в 17:36 6070 0

Скандалната журналистка Джени Суши предприе нова атака след скандала, в който се забърка с Кубрат Пулев. Този път на мушката на репортерката застана промоутърът на българина - Боб Аръм.

Мениджърът разказа за всичко около случая между Кобрата и Суши. Той посочи поведението на репортерката като скандално и провокативно и определи Кобрата като жертва.

"Боб Аръм е топ-промоутър в бокса, но сега промотира лъжи. Той сподели куп лъжи в свое интервю. Той каза, че съм била в тренировъчния лагер на Пулев, а аз не съм. Каза, че съм задявала Пулев, а аз не съм. Каза, че съм действала като полугадже на Пулев, а аз не съм.

Каза, че не съм спирала да кандидатствам за акредитация за мача му с Дину, но аз не съм. Не съм била приятелка с Кубрат Пулев. Неговите лъжливи твърдения се отразяват на репутацията ми като репортер и журналист. Боб Аръм вярва, че Кубрат Пулев е жертва. Кубрат Пулев не е жертва.

"Пулев е със спрени права заради това. Пулев грабна лицето ми и ме целуна с окървавената си уста, а впоследствие ме грабна и за задника. Не се съгласих нито да ме целуне, нито да ме хване за задника. Никой мъж не трябва никога да целува, сграбчва или докосва жена без нейното съгласие.

Толкова е очевидно, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не осъзнават какво е сексуален тормоз. Боб Аръм говори лъжи и не се интересува кого наранява или чие реноме унищожава", каза Суши.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови