Джорджиана при лекар, Роналдо ще става татко

ОFFNews 29 май 2017 в 15:56 4022 0

Приятелката на Кристиано Роналдо подхрани слуховете, че е бременна. Джорджиана Родригес пусна своя снимка от посещение при лекар.

Веднага се заговори, че двойката чака бебе. Има логика, защото никой не се пуска усмихнат от лекарски кабинет, ако е ходил там заради болест.

Слуховете тръгнаха преди няколко дни, след като Роналдо пусна снимка с Джорджиана, на която личи леко коремче. 22-годишната красавица е спортна натура и никога не е имала грижи с килограмите. 

После обаче фенове на звездата отбелязаха, че на второто фото е доктор Рафик Дехни, който е спец по пластичната хирургия и е помогнал на куп известни личности в Мадрид.

Снимката обаче може да разсърди властната майка на Роналдо - Долорес, който се изсмя на първите слухове за нов внук. 

"Глупости, малко коремче е пуснала. Доколкото аз знам, Кристиано няма да става пак баща", отсече Долорес пред португалско списание, "Аз искам още внуци, той също иска деца, има и парите, за да ги отгледа добре".

Асът на Рела има едно дете - 6-годишният Роналдо-младши, който беше роден от неизвестна майка при пълна секретност. Вероятно ин витрото и раждането са били направени в клиника в САЩ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови