Фен на Аякс с по-точен мерник от Винисиус

OFFNews 06 март 2019 в 10:38 1432 0

Аякс изхвърли Реал Мадрид още в 1/8-финалите на Шампионската лига и това стана повод за куп шеги по адрес на "кралския клуб", който в рамките на седмица загуби всички шансове да се бори за трофей през сезона.

Тимът от Амстердам заличи пасива от 1:2 от първия мач, след като разгроми Реал пред собствена публика с 4:1 в реванша. На "Сантяго Бернабеу" имаше и гласовита агитка от Холандия, която си тръгна с добро настроение от Испания.

В интерес на истината холандците пристигнаха с много позитивна нагласа в Мадрид, което демонстрираха в деня на мача по улиците и площадите на испанската столица. На едно от тези места се случи доста любопитно зрелище.

Докато подгряваха за предстоящия сблъсък фенове забелязаха знаме на Реал Мадрид, провесено от прозореца на четвъртия етаж на сграда. Един от привържениците на Аякс остави бирата си на паважа и с прецизен шут уцели флага с топка.

На мерника му може искрено да завиди бразилската звезда в селекцията на Флорентино Перес Винисиус джуниър, който има голям проблем с намирането на вратата, като повечето му удари минават встрани.

ВИДЕО ТУК

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови