Футболист на Барса пипна трипер

OFFNews 09 декември 2019 в 15:32 2602 0

Халфът на Барселона е болен от трипер, съобщава испанското радио La Sotana. Поради това бразилецът е бил изваден от групата на "каталунците" за мача с Майорка, спечелен с 5:2.

Официалната версия на клуба е мускулна контузия. Радиото твърди, че "каталунците" нарочно не са казали реалната причина за отсъствието на Артур, за да не достигне до широката общественост.

Лечението на трипера става с антибиотици в продължение на седмици. Медикаментите, които се ползват обаче са сред забранените за спортистите.

Ако от Барса пуснат в игра Артур по време на лечението, има сериозна вероятност бразилецът да бъде уличен в употреба на допинг.  

По ирония на съдбата това се случва преди мача на каталунците с Интер, чийто треньор Антонио Конте наскоро даде сексуални съвети на футболистите на "нерадзурите". 

"Съветвам играчите си по време на сезона да не правят дълъг секс, както и да полагат минимални усилия в него. Също така, да застават в позиции, в които да са под своите партньори.

За предпочитание е да го правят със съпругите си, защото ако става въпрос за други хора, това изисква допълнителни действия”, каза тогава Конте.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови