Григор Димитров стана рекламно лице на сладолед

OFFNews 15 януари 2018 в 09:31 3724 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се похвали в профила си в Туитър, че е станал рекламно лице на сладоледите Häagen-Dazs. Това се е случило преди старта на Откритото първенство на Австралия в Мелбърн.

"Щастлив съм да бъда първият тенисист в историята, който е посланик на Häagen-Dazs. Този сладолед е извънземен", написа Димитров, който е отдавнашен фен на марката.

Междувременно българинът демонстрира отлично настроение след първата си победа в Мелбърн. Той спечели с 6:3, 6:2, 6:1 срещу квалификанта Денис Новак от Австрия, като показа, че се намира в отлична форма.

"Доволен съм от формата си. Толкова е хубаво да се върна тук. Имам страхотни спомени, обичам да играя на този корт. Днес имаше доста силен вятър по време на загрявката. Не можеш да използваш максимално ударите си, но аз се опитах да бъда концентриран и да използвам всяка възможност, както и да спестя малко сили.

Гледам от мач на мач. Спечелването на титла от Големия шлем винаги е било моя мечта. Постигнах някои неща, които винаги съм искал. Това е следващата стъпка. Не искам да лъжа и да звуча прекалено скромен. Единственото, което мога да направя, е да се раздавам на 100% процента и да се опитам да вдигам нивото с всеки мач", сподели Григор след мача, в който демонстрира новият розов екип на Nike.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови