Хабиб чака трето дете, крие съпругата си зад було

OFFNews 10 септември 2019 в 17:44 8568 0

Руската суперзвезда в смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов и съпругата му Патима ще стават родители за трети път. Двамата са семейство от 2013 година и вече имат две деца - Фатима и Мохамед.

Третото е на път, а новината за поредната бременност на Патима Хабиб е научил преди последния си бой с Дъстин Поарие в Абу Даби.

Любопитното е, че широката общественост не знае как изглежда жената до Хабиб, защото дори на сватбата им тя е покрита с непрозрачен воал.

"Щом мъжът каже "Покрий се" жената е длъжна да го слуша. Красотата на жената трябва да принадлежи само на съпруга й. Това е въпрос, който е решен преди 400 години, не сме го измислили ние", категоричен е бащата на Хабиб Абдулманап.

За Хабиб и Патима се знае, че са от едно и също село в Кавказ. Те са учили заедно до втори клас, но явно чувствата му от тази ранна детска възраст са се запазили, защото когато навършва 22 години праща баща си да я иска от родителите й. Правят сватба с 1200 гости и оттогава Патима е покрита извън дома.

Преди мача на Нурмагомедов с Конър Макгрегър ирландецът се присмя на традицията жената да е покрита, като предположи, че съперникът му вероятно се е оженил за козел.

Това наля допълнително напрежение между тях и провокира Хабиб да му отправи нескрити заплахи, че вече не може да се чувства в безопасност заради тази обида към религията му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови