Халф на Ференцварош вдигна сватба след боя от Лудогорец

OFFNews 09 октомври 2019 в 10:40 1635 0

Украинският халф на унгарския Ференцварош Александър Зубков вдигна сватба само седмица след боя, който тима му отнесе от българския шампион Лудогорец в групите на Лига Европа.

Разградчани разгромиха унгарския си съперник с 3:0 в Будапеща, а Зубков, който играе като отдаден под наем от Шахтьор Донецк, остана на терена до 80-ата минута, когато беше заменен.

Той си оправи настроението от кошмарното поражение като сключи брак с избраницата си Анна. Гражданската церемония се проведе в един от районните съвети на Киев, след което купонът продължил в елитния ресторант "Прага", който е един от най-добрите в украинската столица.

Зубков избрал син панталон и сако в тон с него, а половинката му облече бяла рокля, която да подчертава стройната й фигура.

Двамата са заедно от 2017 година и минават за една от най-елегантните двойки в родината си. Предложението за брак Зубков е направил през юни в Париж на фона на Айфеловата кула.

Избраницата на футболиста работи като лекар в лаборатория, преподава в университет, а също така върти интернет магазин за ръчно изработени бански костюми.

Дамата има популярен профил в Инстаграм, където споделя тайни за красотата и добрата форма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови