Южени Бушар има какво да покаже и извън корта

Димитър Андреев 21 ноември 2017 в 14:05 3819 0

Канадският секссимвол на женския тенис Южени Бушар определено има с какво да грабне вниманието на аудиторията и извън корта.

Близката до Григор Димитров тенисистка не изпраща впечатляващ сезон, но победата й над завърналата се след изтърпяно наказание за употреба на допинг Мария Шарапова и последвалата словесна престрелка между двете, прикова вниманието на медиите. Бушар с готовност споделя тайните на добрата си форма, като качва любопитни видеа в профила си в Инстаграм.

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

"Прекарвам повечето си време на корта. Ставам в 8, ям яйца за протеин и сила, плодове и пия портокалов сок. След това отново отивам на корта, като работя два часа основно за техника. След това обядвам и отивам отново на корта, преди да вляза във фитнеса. Направете престоя си в залата още по-приятен с музика.

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Изберете любимите си парчета и ги подредете в плейлист. Моето любимо парче е Genie In A Bottle на Christina Aguilera. Обичам тази песен не само заради името. Излизам на корта винаги с тази песен. Настройте се положително, изчистете главата от негативни мисли. Аз лично практикувам йога", споделя Бушар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови