Ивет Лалова и Габриела Петрова яхнаха камили в Доха

OFFNews 06 октомври 2019 в 10:47 2767 0

Снимка Instagram

Първата дама на леката ни атлетика Ивет Лалова-Колио и тройната скачачка Габриела Петрова използваха почивния си ден в Доха, за да пояздят камили.

Топспринтьорката ни бе придружавана от съпруга си Симоне, който освейн нейн треньор е и масажист на националния тим на България.

С Габи пък бе нейния треньор Наско Атанасов, а също така и бившия футболист на Витоша и треньор на тима Ясин Мишауи, който работи в момента като помощник треньор на втородивизионния футболен клуб от Катал - Ал Мархия.

Освен на камили те участваха и в сафара и се потопиха във водите на персийския залив. Ивет се прибира в България в неделя вечер в 21:00 часа и ще остане в страната за кратка почивка.

Лалова вече спечели квота за олимпийските игри в Токио през 2020 г. Те ще бъдат пети в кариерата и, а българката е убедена, че си е направила важни изводи след световното първенство в Доха.

"Искаха ми се много неща. Видях как останах на крачка от така желания медал, но преосмисляйки нещата след това, поглеждайки чашата от пълната страна, давайки си сметка, че колкото по-бързо успея да се справя с това нещо и да го превърна в мотивация, то... Токио ме очаква.

Научих, че човек не трябва да си поставя никога граници, не трябва да вярва в предразсъдъци и да слуша, когато го критикуват. Напротив - човек сам гради своята съдба и може да стигне до там, до където иска", сподели тя пред bTV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови