Измамник точи социални фондове с личната карта на Неймар

OFFNews 08 юни 2020 в 10:34 2979 0

Любопитен скандал избухна в Бразилия, след като стана ясно, че измамник се е опитал да източва социалните фондове с личната карта на футболната звезда Неймар. Документът му за самоличност бил изгубен или откраднат.

Играчът е подал заявление за нов. Оказало се обаче, че с личните му данни било подадено искане за държавна помощ по програмата за подкрепа на пострадалите от коронавирус. Самият Неймар научил за станалото, след като бил потърсен за коментар от медиите.

"Очевидно Неймар няма нужда от тази програма. Нямаме представа кой може да го е направил", споделили от обкръжението на нападателя на ПСЖ.

Междувременно друг по-пикантен скандал се оформи около името на бразилската звезда. Този път главни герои са майка му Надин Гонсалвеш и младият й приятел Тиаго Рамос. Инцидентът между 52-годишната Надин и 23-годишният й любовник се е разиграл на 2-и юни, като Тиаго Рамос е бил приет с порезни рани по ръката и се е наложило да му бъдат направени 12 шева.

След това двойката е била в полицията, където е трябвало да дава обяснения за ситуацията и какво точно се е случило.

Самата Надин Гонсалвеш е извикала линейката, след като приятелят й Тиаго Рамос е получил контузията, а преди това съседи са съобщили за разгорещен спор в апартамента на двойката в Сантос във вторник вечерта. Версията на майката на Неймар е за счупена чаша, докато съседи твърдят друго.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови