Кобрата разкри, че е станал татко на Христина

OFFNews 30 декември 2022 в 23:40 4203 0

Кубрат Пулев

Снимка bTV

Кубрат Пулев

Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев разкри, че е станал баща. Това се случи в студиото на "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV. Двамата с водещия изиграха партия шах и на финала му бе зададен въпрос как е с любовта.

"Открих истинската любов. Тя е невероятна. С черна коса и с черни очи и много я обичам“, така Кобрата хвърли бомбата пред смаяните погледи на бенда на Цитиридис, зрителите в студиото и на самия водещ.

„Донесе ми я щъркелът. Едно уникално създание. Раждането мина супер, аз не присъствах, има си хора, аз какво да правя там. Преосмислих изцяло отношението си към жените. Вече гледам на тях от бащина гледна точка“, каза Кобрата. 

Първородната дъщеричка на Кубрат Пулев се казва Христина, а в нейна чест Пулев и Цитиридис отвориха шампанско в студиото под бурните аплодисменти на музикантите и публиката. Кобрата пък се беше постарал, като пристигна за участието си със специални подаръци за целия екип.

По-малкият брат на Кубрат – Тервел, е татко на три момчета заедно с половинката си – бившата волейболистка на ЦСКА и националния отбор Диана Ненова. Двамата са горди родители на Калоян (роден през 2008 г.), Аспарух (2016) и Самуил (2021).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews