Кристиано Роналдо показа огромната си класа и извън терена

OFFNews 29 октомври 2019 в 12:01 2196 0

Португалската мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо за пореден път показа огромната си класа и извън терена.

34-годишният нападател вдъхнови по впечатляващ начин момичетата от националния отбор на Португалия до 17 години, които се класираха на Евро 2020, след победи над Израел (4:1) и Латвия (4:0).

Той написа специално послание за момичетата с мотивиращи думи и им изпрати по един чифт от най-новите футболни обувки на Найки - "Mercurial Dream Speed", всеки на стойност от 500 евро.

"Здравейте, момичета! Изпращам ви тези обувки и се надявам да изпълните мечтите си, каквито и да са. Когато аз бях дете, имах една обикновена и луда мечта - да стана най-добрият футболист в света. Посветих живота си на тази цел - във фитнеса, на тренировъчното игрище, правех всичко, за да я постигна.

Важно е да имаш мечта, а още по-важно е да работиш здраво за постигането й. Аз постигнах своята и ви вожелавам и вие да сбъднете своята. Щом аз мога, можете и вие.

Поздравления за достигането до европейските финали. Останете концентрирани и преследвайте победите. Успех и се наслаждавате на тези обувки", казва Роналдо, който има 700 гола в кариерата и продължава да покорява рекорд след рекорд.

В същото време стана ясно, че португалецът е най-вероятният нов носител на "Златната топка" на "Франс Футбол". Той е бил посетен от екип на изданието, което подсказва, че ще спечели трофея за шести път.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови