Легендата Силвестър Сталоун кани Тайсън Фюри в новия си филм

OFFNews
19 ноември 2019 в 12:36 | 2398 |0

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри е получил предложение от екшън легендата Силвстър Сталоун за участие във филм.

Циганския крал разкри, че заради поведението си е изградил репутация на лошо момче. Това е и една от причините Слай да му се обади с предложение за роля.

"Успях да направя доста неща през последната година, записах сингъл с Роби Уилямс, издадох автобиография, а сега получих предложение от Силвестър Сталоун да участвам във филм.

Това няма да е поредният филм за Роки. Струва ми се, че това ще е екшън филм, за който търсят злодей, който да изиграе лошия – и вероятно в края на филма ще бъде победен от Сталоун", каза Фюри.

По всяка вероятност става дума за четвъртата част на култовия екшън "Непобедимите". Още в края на септември, когато Сталоун промотираше последния си филм "Рамбо: Последна кръв", обяви във вечерното шоу на Джими Фалон, че скоро ще започне работа по нова част от хитовата поредица, в която участват редица холивудски звезди.

Фюри пък няма да е пътвият спортист, който ще участва в "Непобедимите". Във франчайза вече са участвали звездите Ронда Рузи, Ранди Кутур и Виктор Ортис.

Припомняме, че голяма част от снимките на втората и третата част на хитовата поредица бяха проведени в България. 

Времето ще покаже дали Циганския крал ще посети страната ни, за да се изправи срещу Кубрат Пулев или като част от актьорския състав на "Непобедимите".

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !