Легендата Силвестър Сталоун кани Тайсън Фюри в новия си филм

OFFNews 19 ноември 2019 в 12:36 5765 0

Снимка Instagram

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри е получил предложение от екшън легендата Силвстър Сталоун за участие във филм.

Циганския крал разкри, че заради поведението си е изградил репутация на лошо момче. Това е и една от причините Слай да му се обади с предложение за роля.

"Успях да направя доста неща през последната година, записах сингъл с Роби Уилямс, издадох автобиография, а сега получих предложение от Силвестър Сталоун да участвам във филм.

Това няма да е поредният филм за Роки. Струва ми се, че това ще е екшън филм, за който търсят злодей, който да изиграе лошия – и вероятно в края на филма ще бъде победен от Сталоун", каза Фюри.

По всяка вероятност става дума за четвъртата част на култовия екшън "Непобедимите". Още в края на септември, когато Сталоун промотираше последния си филм "Рамбо: Последна кръв", обяви във вечерното шоу на Джими Фалон, че скоро ще започне работа по нова част от хитовата поредица, в която участват редица холивудски звезди.

Фюри пък няма да е пътвият спортист, който ще участва в "Непобедимите". Във франчайза вече са участвали звездите Ронда Рузи, Ранди Кутур и Виктор Ортис.

Припомняме, че голяма част от снимките на втората и третата част на хитовата поредица бяха проведени в България. 

Времето ще покаже дали Циганския крал ще посети страната ни, за да се изправи срещу Кубрат Пулев или като част от актьорския състав на "Непобедимите".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови