Лейди Санса защити звезда на САЩ от хейтърите

OFFNews 07 юли 2019 в 14:32 1795 0

Актрисата Софи Търнър, която изигра образа на лейди Санса Старк в хитовия сериал "Game of Thrones", взе отношение по скандала на световното първенство по футбол за жени във Франция, последвал мача от полуфиналите между Англия и САЩ.

Нападателката на американките Алекс Морган попадна в окото на бурята от негативни коментари заради начина си на отпразнуване на своя гол, оказал се победен. Тя имитира движението на пиене на чай, което на Острова разчетоха като асоциация с Бостънското чаено парти, белязало формалното начало на американската революция и процеса на отделяне от метрополията в края на 18-и век.

"В действията ми нямаше контект. Това е просто пиене на чай. Софи Търнър например го прави доста често. Тя е любимата ми актриса. Не иссках да засягам Англия по никакъв начин",коментира Морган.

Няколко дни по-късно и замесената Търнър се включи с коментар в Инстаграм. Актрисата е в момента на меден месец във Франция с певеца Джо Джонас. Във видеото тя държи чаша вино и изглежда леко подпийнала.

"ОК, на меден месец съм и не съм си гледала много телефона, но това заслужава внимание. Съжалявам, че отборът на Англия отпадна и аз съм много горда от представянето му. В същото време е чест, че отпаднахме срещу един толкова невероятен отбор като този на САЩ.

Алекс Морган, не обръщай внимание на хейтърите. Гордея се с теб, поздравления за победата. И това беше просто шибан чай", каза Търнър.

Постъпката на Морган обаче се прие добре от някои среди в САЩ. Със сигурност президентът Доналд Тръмп е харесал патриотичния нюанс, след като преди това критикува друга от звездите на тима Мегън Рапино за липсата на уважение към страната си. Рапино стана първият известен бял спортист, който подкрепи протеста на Колин Каперник.

Финалът на световното първенство по футбол за жени е днес и в него съперник на американките ще бъде отборът на Холандия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови