Линдзи Вон сподели преживяното с Григор Димитров в Париж

OFFNews 30 май 2019 в 14:09 22207 0

Секссимволът на алпийските ски Линзи Вон проследи с интерес вчерашния епичен петсетов успех на най-добрия ни тенисист Григор Димитров над Марин Чилич във втория кръг на „Ролан Гарос“.

Американката, която прекрати активната си състезателна кариера в началото на тази година, бурно подкрепяше българина и на моменти дори се изправяше на крака, за да аплодира някое от майсторските му отигравания.

Часове след мача Вон сама сподели за изживените емоции, като пусна стори в Инстаграм, на което е уловила Гришо в гръб. От клипчето си личи, че русата красавица е била на първите редове на новия корт “Симон Матийо”, който наскоро бе официално открит.

В Париж Вон не бе сама. Тя зае мястото си на трибуните в компанията на своя приятел - канадският хокеист Пи Кей Сабан. Двамата се държаха непринудено за радост на фоторепорерите, а режисьорът на директното предаване ги показа на няколко пъти. След мача на Григор, двамата проследиха и двубоя на Роджър Федерер, както и на Слоун Стивънс. Вон се похвали с победите и на тримата, на които е стискала палци с публикация в Туитър.

Димитров и Вон се познават добре. През март двамата си организираха импровизирано състезание по улиците на Монако. Григор шофираше Ламборгини, а Вон се опитваше да го настигне с колело.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови