Лионел Меси е с най-високи показатели в новата FIFA 20

OFFNews 21 август 2019 в 15:06 2677 0

Живата легенда на Барселона Лионел Меси се завърна на на върха като най-високо оценен футболист в популярния футболен симулатор FIFA 20. 

Аржентинецът e с обща оценка 94. Така той изpпреварва суперзвездата на италианския хегемон Ювентус - Кристиано Роналдо е 93. Португалецът беше номер 1 при рейтингите на играчите във FIFA 18, а при миналогодишното издание двете футболни икони деляха първото място с еднакви показатели.

Припомняме, че в този период Роналдо бе и лице на обложката на FIFA, измествайки лидера на Борусия Дормунд Марко Ройс, който сияеше на корицата през 2017 година.

Преди него именно Меси изпълняваше тази функция. В продължение на пет години лице на играта бе Лео в периода 2012-2016 година.

Иначе остава малко повече от месец до пускане в продажба на FIFA 20, чиято премиера е на 27 септември. Новата система дава на компютърно контролираните играчи по-добро разбиране за времето, пространството и позицията им на терена, като ти дава по-голям контрол над играта.

Преработената система предлага повече реалистични интервали и темпo на игра, което води до повече възможности, като поставя акцент върху контролираните от играча моменти.

Hoвият peжим, наречен Vоltа, който е аналог на епичния мод на FIFA Street, позволява да се пpeвъплтиш в игpaч, ĸoйтo дeмoнcтpиpa фyтбoлнитe cи yмeния нa acфaлтa. Било то в подлез в Амстердам, покрив на небостъргач в Япония или квартален футболен кафез в Лондон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови