Най-красивите голове във FIFA 19 (видео)

OFFNews 08 август 2019 в 14:33 2226 0

Снимка Facebook: EA SPORTS FIFA

Феновете на популярния футболен симулатор FIFA вече отброяват дните до пускането на новата версия на компютърната игра, чиято премиера е на 27 септември.

В продължение на няколко седмици различните социални мрежи ни заливат с информация за бъдещите ключови промени, които имат за цел да направят играта още по-добра. 

От "TFV Gaming" публикуваха видео, с което на практика се сбогуват с версията FIFA 19. В клипчето са събрани някои от най-красивите голове за изминалия сезон. 

От компанията EA Sports твърдят, че FIFA 20 ще предложи едно преживяване от шампионски калибър – както на стадиона, така и на кварталното игрище.

С новия автентичен ритъм на игра, контролирани от потребителя решаващи моменти и подобрена физика на топката, играта ще ни постави в центъра на ключовите мигове във всеки мач.

Hoвият peжим, наречен "Vоltа", пък ще позволява да се пpeвъплтим в игpaч, ĸoйтo дeмoнcтpиpa фyтбoлнитe cи yмeния нa acфaлтa. Било то в подлез в Амстердам, покрив на небостъргач в Япония или квартален футболен кафез в Лондон.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови