Наоми Осака яхна бъги в пустинята

OFFNews 18 февруари 2019 в 13:28 3796 0

Световната номер 1 в женския тенис Наоми Осака реши да захвърли ракетата за малко и да изпита силни емоции извън корта.

Японката и нейният екип напуснаха спортните съоръжения в Дубай и се отдадоха на приключение в пустинята с бъги.

"За трети път съм тук. Искам да разгледам Дубай. Надявам се да се справя добре тук, но в момента съм в преходен период", сподели Осака.

Припомняме, че преди няколко дни японката изненадващо се раздели с треньора си Саша Бажин. Наоми разкри причината това да се случи.

"Всички говорят, че става въпрос за пари, но това не е така. Много ми е трудно да слушам такова нещо. Приемам моя екип като част от семейството ми. Не бих постъпила лошо с тях. Не искам да говоря лошо за никого.

Разбира се, че съм му благодарна за всичко, което направи за мен. Не искам да поставям успеха над щастието. А, ако на мен не ми е приятно да съм към край някого, няма да се измъчвам.

Хубаво е да се обграждаш с хора, които ти допадат. В сравнение с Австралия в момента съм щастлива. Забавно е като се има предвид какви неща прочетох затова как съм изглеждала там", каза Осака.

Наоми спечели турнирите от Големия шлем US Open 2018 и Откритото първенство на Австралия 2019, като стана първият представител на своята родина с подобни постижения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови