Неймар се яви в полицията с инвалидна количка, дава показания 2 часа (видео)

OFFNews 07 юни 2019 в 14:41 2033 0

Бразилската суперзвезда на Пари Сен Жермен Неймар прекара около два часа в едно от полицейските управления в Рио де Жанейро, давайки показания по обвинението в сексуално посегателство.

Сънародничката му Нажила Триндади твърди, че е била изнасилена на 15 май в хотел Париж. Неймар пристигна в районното с инвалидна количка и патерици, тъй като преди дни получи тежка контузия в крака, заради която не може да ходи нормално.

Футболистът е разследван и по обвинение, че е разпространил в социалните мрежи снимки и чатове с въпросната дама. В Бразилия това е наказуемо.

Вчера пък в интернет се появи видео от хотелска стая в Париж, на което двамата се карат. На него се вижда как голаджията влиза в стаята и се просва на леглото, след което при него отива и момичето.

Едновременно с това Триндади появи по телевизията и разказа какво се е случило. Тя потвърди, че е била в Париж на разноски на Неймар. Той обаче се показал в друга светлина.

"Имаше агресия заедно с изнасилването. Беше нетърпелив и ме попита кога мога да отида в Париж. Отговорих му, че не мога поради финансови причини и работа. Увери ме, че може да реши всичко. Наистина исках да се срещнем", каза Нажила.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови