Обвиненият в изнасилване Роналдо получи подкрепата на приятелката си

OFFNews 01 октомври 2018 в 15:33 2495 0

Приятелката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, го защити, след като 34-годишната американка Катрин Майорга го обвини в изнасилване.

Според историята, публикувана от "Шпигел", инцидентът се е случил през юни 2009-та година в Лас Вегас, малко след като Роналдо премина от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид. Немското издание твърди, че разполага с оригинален документ на извънсъдебното споразумение, което Роналдо и Майорга са подписали скоро след това.

Според документа португалската звезда е платил 375 хиляди долара на Майорга, а тя се е ангажирала никога да не говори за случката. Роналдо отрече информацията, наричайки я "фалшива новина", докато от неговия клуб Ювентус за момента отказват да коментират. В защита на петкратния носител на "Златната топка" се изказа и неговата приятелка Джорджина Родригес.

"Ти винаги успяваш да превърнеш препятствията, които са пред теб, в сила и мотивация да покажеш колко си велик. Благодаря ти, че ни караш да се наслаждаваме на всеки мач. Обичам те", написа Родригес в Инстаграм, цитирана от БГНЕС.

Заместник-главния редактор на "Шпигел" Алфред Вайнцерл заяви пред Ройтерс, че списанието няколко пъти се е опитало да се свърже с Роналдо и адвокатите му, преди да публикува историята, но не са получили отговор.

"Изпратихме писмени въпроси, на които не получихме отговори. Никой не ни е съдил за предишни новини свързани с Роналдо", коментира той. Новият адвокат на Майорга заяви пред изданието, че ще се опита да обяви договор за конфиденциалност за невалиден и американката ще се опита да съди португалеца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови