Пиян фен близо до бой с Меси по време на парти в Ибиса (видео)

OFFNews 29 юли 2019 в 10:11 4279 0

Снимка Facebook: Cesc Fabregas

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси стана обект на атака от неизвестен фен, който се опита да налети на футболното величие. Инцидентът е станал по време на парти в Ибиса.

Живата легенда на каталунците е сред най-обичаните футболисти на планетата, но очевидно се намират и хора, които искат да го провокират с обидни думи или действия.

Атаката срещу футболиста е била предотвратена от бодигардовете, които ступали нападателя. За случилото се свидетелства видео, което един от очевидците разпространи в социалните мрежи.

В клипчето се вижда, че Меси е видимо ядосан и навярно в момент на афект търси физически контакт с провокатора. Според местни издания, мъжът провокирал футболиста е бил в нетрезво състояние.

Аржентинецът прекарва последните дни от ваканцията си на Балеарските острови в компанията на съпругата си, Луис Суарес, Сеск Фабрегас и Жорди Алба.

Междувременно в Барса се подготвят за живота след евентуалната раздяла със звездата си Меси. Президентът на испанския шампион Хосеп Мария Бортомеу смята, че каталунците са задължени да мислят за бъдещето след нападателя.

Испанският шампион привлече френския футболист Антоан Гризман от Атлетико Мадрид, а в предишните трансферни периоди бяха купени Усман Дембеле и Филипе Коутиньо.

"Наш дълг е да работим за времето след Лионел Меси. Мислим за това, защото привличаме нови футболисти. Трябва да помислим и за времето след отказването му. Като президент се надявам Меси да играе още възможно най-много години", заяви Бартомеу пред медиите в Испания.

Ръководителят на Барса е категоричен, че все още няма никакви индикации, че Лионел Меси може да прекрати кариерата си. Аржентинският национал дебютира за първия състав на "синьо-червените" през вече далечната 2004 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови