Подаряват чаршафи, ако вратарят на ЦСКА не пусне гол

OFFNews 06 октомври 2017 в 16:00 2106 0

Нестандартен ход предприе британски букмейкър в опит да привлече клиенти. Той обяви специален залог за вратаря на московския ЦСКА Игор Акинфеев.

Всеки от първите 50 запалянковци заложил, че руснакът няма да пусне гол в даден мач от Шампионската лига, ще получи и чаршафи. Чисти, разбира се. В допълнение към печалбата.

Става въпрос за игра на думи, използвана хитро от букитата. На английски се използва терминът "чисти чаршафи", когато вратарят не пуск гол. Иначе казано, синоним на досадното "да запази вратата си суха", втръснало ни от българския ефир.

Но пък е идея! Някой роден букмейкър може да подари подсушена врата от тези, които ги продават за градината, ако вратарят на Витоша Бистрица не пусне гол! 

Залогът беше пуснат за първи път преди домакинството на Манчестър Юнайтед. ЦСКА обаче отнесе четворка в Москва, така че чаршафите, изработени от известен дизайнер, си остават в офиса на букмейкъра.

Залогът е заради черната серия, в която е изпаднал Акинфеев. Той няма мач в Шампионската лига от 1 ноември 2006 година! Тогава ЦСКА направи 0:0 като гост на Арсенал. След това Игор пусна попадения в 41 последователни срещи от турнира на богатите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови