Полуголата фенка от финала в Мадрид била VIP гост на УЕФА

OFFNews 04 юни 2019 в 00:01 1897 0

Американският модел Кинси Волански, която нахлу полугола на терена на "Уанда Метрополитано" в Мадрид по време на финала на Шампионската лига, е попаднала на стадиона като ...VIP гост на УЕФА.

Припомняме, че блондинката прекъсна мача Ливърпул - Тотнъм (2:0) за няколко минути в средата на първата част, докато тичаше към центъра в оскъден бански с изписано на гърдите й името на сайта и канала в Ютуб на гаджето й руснак Виталий Здоровецки - Vitaly Uncensored.

Тя самата разкри в Туитър как се е появила на стадиона, като от публикацията й става ясно, че на летището в Мадрид е получила луксозен комплект с билети за мача от "най-милия сладур, който работи за УЕФА".

Девойката стана изключително популярна в часовете след мача, като набързо последователите й в Инстаграм станаха от 100 000 близо 2,4 милиона. За съжаление заради хакерски атаки профилът й в момента е недостъпен.

Волански прекара няколко часа в участъка след мача, а при освобождаването й гаджето Виталий я хвана отзад и се похвали във видео, че е сложил ръка на "най-известното дупе в света". В момента двойката отмаря в испанския курорт Ибиса, като се наслаждава на връхлетялата я слава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови