Психоложките на Локо разкриха как повдигат духа на националите

OFFNEWS 13 юни 2019 в 02:21 9125 1

Атрактивните психоложки Лилия Стефанова и Кети Вандова, които нашумяха с работата си в Локомотив Пловдив, са се заели да вдигнат духа на националите по футбол.

Двете дами са на разположение на селекцията на Красимир Балъков, като помагат на играчите да се чувстват уверени преди мач, както и да преодоляват лошите чувства след загуба.

Пред Диема Спорт двете психоложки, на които бе обърнато внимание и в Румъния, говориха подробно за работата си, както и за приятелството, което ги свързва в тандем.

“Срещите ни с националите са два вида - индивидуални и групови. Опитваме се да допринесем за едно допълнително сплотяване на отбора. Всеки от футболистите има своите качества, щом е поканен от Красимир Балъков. Мотивация и баланс са основните фактори за успеха.

След загуба е важно да обсъдим с играчите всички силни и слаби страни на мача, да се установи откъде ида проблема и да се намери начин да се излезе. Момчетата са много възпитани.

Определено не им липсват първите седем години. Ако треньорът има проблем също може да дойде, няма да върнем Балъков. Той е много интелигентен човек”, коментира Лили и Кети.

“Още в началото на работата ни с Локомотив бяхме сигурни, че отборът ще вдигне Купата на България.

Вечерта преди финала с Ботев имахме групова среща за мотивация. Нямаме любими футболисти и нямаме право на това, тъй като ще станем субективни, а това ще навреди на преценката ни”, споделиха още двете близки приятелки, които вече приемат за свой девиза на националния отбор “Винаги заедно, винаги лъвове”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12779

1

Немец

13.06 2019 в 18:28

.....колкото аз мога да го вдигна,толкова и тия мадами ще вдигнат националите....от мъртвец писмо....