Роналдиньо в затвора: Раздава автографи, порка с пандизчии и рита футбол в зала

OFFNews 12 март 2020 в 11:48 4346 0

Бившата звезда на Барселона и Милан Роналдиньо се адаптира бързо към затворническия живот в Парагвай.

Носителят на Златната топка за 2005 година беше задържан за влизане в страната с фалшив паспорт, тъй като неговият е отнет от бразилските власти заради неплатена глоба.

Докато чака процеса в Парагвай, той може да бъде задържан цели шест месеца. Предвид тази перспектива Роналдиньо вече свиква с живота зад решетките и хората, които ще срещне там.

Местни медии съобщават, че той е настанен в килия с брат си в Agrupación Especializada на националната полиция на Парагвай. Само след няколко дни престой той бил поканен да участва в турнир по футбол в зала.

Първоначалната информация бе, че той е викнат като зрител, но впоследствие се оказва, че е играл, като двамата капитани са се поскарали в чий отбор да попадне.

Бившата звезда на Гремио, ПСЖ, Барселона, Милан, Фламенго, Атлетико Минейо, Керетаро и Флуминензе не успял да се разпише, явно за да не предизвиква негативни емоции.

Запознати споделят, че Роналдиньо се чувствал отлично зад решетките. Разписвал се на униформите на затворниците, не отказвал почерпка с алкохол и намерил доста нови приятели сред 194-те обитатели на изправителното заведение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови