Роналдо изглежда добре където и каквото и да прави (снимки)

OFFNews 27 септември 2019 в 12:49 2985 0

Снимка Instagram: Cristiano Ronaldo

Ако използваме израза "Гениален футболист", то в съзнанието на човек винаги изникват две имена: Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Когато обаче към него добавим и думичката "суета", то е очевидно, че става дума само за един от тях – португалската суперзвезда на Ювентус.

Несъмнено Роналдо държи изключително много държи на външния си вид. И си личи. Нападателят изглежда добре където и каквото и да прави.

Дали ще е в домашна обстановка или на официално събитие, той просто е като една лъскава монета, която кара жените да не откъсват поглед от него.

За физиката на Кристиано се говори постоянно. Португалецът е на ръба на съвършенството, когато се загледаме в ошлайфаното му тяло, а когато към него се добави изписано лице и 24-каратова усмивка, то значи наистина става дума за Роналдо.

Иначе добрата новина за феновете на Ювентус е, че той е възстановен за домакинството на СПАЛ Ферара в мач от 6-ия кръг на Серия А.

Петкратният носител на Златната топка пропусна обрата с 2:1 като гост над Бреша заради лека контузия. От вчера португалският национал тренира на 100% и ще е на разположение на Маурицио Сари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови