Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Шампионката от Australian Open мечтае за ваканция с Григор Димитров (видео)

OFFNews 01 април 2020 в 17:41 2782 0

Шампионката в турнира от Големия шлем - Открито първенство на Австралия София Кенин призна, че би искала да отиде на ваканция с най-добрия ни тенисист Григор Димитров.

Американката от руски произход разкри това, докато отговаряше на въпроси в предаването "Confessional Cart" на "Tennis Channel". Ето какво отговори тя, когато бе попитана с кой състезател от Тура би искала да отиде на ваканция:

"Не знам, трябва ли да кажа? Димитров", каза Кенин. След това бе повдигнат въпроса и за това, че двамата имат общ близък приятел – Бетани Матек-Сандс. "Да, приятелки сме, тя няма да е щастлива от това мое изказване. Извинявай, Бетани! Ще ме убие", сподели шеговито Кенин.

21-годишната тенисистка сподели още, че гледа сериала "Riverdale", харесва музиката на изпълнителя Дрейк, който е добре познат в спортните среди.

Рапърът си спечели репутацията на "черна овца". Къде на шега, къде наистина, в някои отбори забраниха на своите спортисти да се снимат с него.

Един от фрапантните примери е футболистът Левин Курзава от Пари Сен Жермен. Той си публикува снимка с Дрейк, а след това бе част от отбора на ПСЖ, който загуби с 1:5 от Лил в най-тежкото поражение на клуба от 19 години насам.

"Проклятието" застигна редица футболисти - Пиер-Емерик Обамеянг, Джейдън Санчо, Серхио Агуеро и Пол Погба. Друга ударна "жертва" е боксьорът Антъни Джошуа, който шокиращо загуби шампионския си статут в продължение на почти година. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!