Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Шеф на Байерн забрани цигарите на Анчелоти

OFFNews 18 август 2017 в 16:16 1459 0

Снимка Facebook: FC Bayern München

Италианският треньор на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти вече няма право да пуши, докато е ангажиран с работата си с отбора.

Забраната е дошла от новия спортен директор на клуба Хасан Салихамиджич. "Помолих Карло да не пуши тук и той, разбира се, се съгласи - той е истински професионалист", заяви босненецът.

Италианският спец обича да запалва по цигара, а любимото му е да се снима с пура в уста в съблекалнята след спечелването на някой трофей.

През 2010 г. Анчелоти обясни в интервю: "Започнах да пуша още като футболист. Бях на 25 и имах контузия. Никога не бях пушил в живота си, но един ден опитах една цигара и оттогава съм пушач.

Харесва ми, отпускащо е. След вечеря. Когато гледам филм. Знам, че когато видите играчи да пушат в днешно време, това не е много добър имидж.

Преди три години в Италия можеше да се пуши на скамейката и това много ми допадаше. Но си спомням един път, когато играхме с Аякс в четвъртфинала на Шампионската лига през 2003 година.

Вкарахме в последната минута и Дженаро Гатузо скочи от пейката и ме прегърна отзад. Почти си глътнах цигарата", сподели тогава италианският специалист.

Тази вечер тимът на Анчелоти започва защитата на титлата си в Бундеслигата с домакинство на Байер Леверкузен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews