Стоичков разкри как се пази от коронавируса, притеснява се за тъщата

OFFNews 25 март 2020 в 10:30 4680 0

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков говори пред каталунското спортно издание Mundo Deportivo от дома си в Маями. Той сподели как протича денят му по време на пандемията от коронавирус. Камата е взел мерки да се предпази от заразата, като много внимава за тъщата си, която е също в Маями.

"Много се пазя. Ям много чесън, лук, пия топла вода и стоя дълго време под душа с гореща вода, за да се опазя от този вирус", сподели Камата, цитиран от Спортал.

"Тук съм със семейството си - с Мариана, моята съпруга, със свекърва ми, която е на 80 години и трябва много да внимаваме с нея, защото вирусът е опасен най-вече за възрастните. Дъщеря ми живее наблизо, а от седмица не съм виждал внучето, не можем да рискуваме. Тази болест се предава много лесно", заяви той.

"Мерките в Маями са все по-драстични. Първо училищата се опразниха, след това плажовете. Следим с голямо внимание какво се случва в Италия и Испания. Вижте възрастта на починалите. Удря най-лошо болните и възрастните. Аз съм роден спортист, през целия си живот спортувам. Здрав съм, но внимавам много, за да не засегна тези, които най-много обичам", добавя кавалерът на "Златната топка" от 1994 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови