Сватбата на Меси като латино сериал (снимки)

Бразилски фен на Лео се венчае на тротоара пред хотела, съкратени от "Пепси" прекъсват купона със стачка

OFFNews 01 юли 2017 в 10:39 16655 0

Снимка АП

В истински латино сериал се превърна сватбата на Лео Меси с дългогодишната му приятелка и майка на двете им деца Антонела Рокуцо. Двамата си казаха "да" в родния им град Росарио.

Около 250 гости, сред които доста бивши и настоящи съотборници на Лео от Барселона и Аржентина, бяха поканени на венчавката. За сигурността се грижеха 350 полицаи и още стотина гардове от частна охранителна фирма.

   Шави, Фабрегас, Пуйол и половинките им на влизане в хотела Снимка: АП

Булката беше облечена в рокля на Роса Клара - марката, която от години създава тоалети за звезди като Ева Лонгория и принцеса Летисия. За настроението на гостите се погрижиха уругвайските поп групи Marama и Rombai, които са любими на Меси. За младоженците забиха Шакира и съпругата на Серхио Агуеро - Карина, която също е певица.

     Половинката на Агуеро заби едно парче за младоженците

Сред гостите бяха Неймар, Луис Суарес, Жерард Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Агуеро, Гонсало Игуаин, Самуел Ето'о, Сеск Фабрегас, Лавеци и още популярни имена от света на футбола. Всички те изпълниха молбата на Меси вместо да купят подаръци на младото семейство, да внесат пари в благотворителния фонд на Лео.

Антонела е детската любов на Лео. Двамата се харесали в родния Росарио и продължили да се чуват дори след заминаването на левичаря за Барселона още като юноша. Те са двойка от повече от 7 години и вече имат двама сина - Тиаго и Матео.

     Съдба - Лео и Антонела са приятели от деца 

Тиаго не се отделяше от родителите си по време на церемонията. След като си казаха "да", Меси, облечен в син костюм на "Армани", изненада половинката си. До олтара се появи аржентинският певец Абел Пинтос. Той изпълни любимото парче на булката: "Sin Principio ni final" ("Без Начало и Край").

Към гостите имаше специални изисквания. Първо, никой нямаше право да вкарва мобилен телефон, за да не притеснява звездите. Дамите пък бяха подканени деликатно да си носят три модела тоалети, за да избегнат неприятно повторения. Мъжете също се бяха запасили с по три ризи.

   Еванджелина пристигна на сватбата с пет тоалета, въпреки че обича да ходи без дрехи

Престара се съпругата на Мартин Демикелис (Ман Сити) - Плейбой моделът Еванджелина Андерсон. Палавницата пристигна в Росарио с цели пет рокли, за да е сигурна, че ще бъде неповторима.

Сватбата привлече не само фенове на великия футболист на Барселона. 600 работници, съкратени от завода на "Пепси" в града, използваха присъствието на медиите. Те спретнаха протест пред хотела, като за кратко прекъснаха церемонията.

   Фенове, стачници и чудаци окупираха тротоара пред хотела, в който се венча Меси

На тротоара отпред беше и прочутият бразилски фен Алекс, който минава за двойник на Меси. Той спретна импровизиран олтар на улицата до хотела, където се ожени за своята приятелка. Лудетината държеше да го направи едновременно с идола си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови