Тотнъм иска Джошуа да се боксира на новия им стадион

OFFNews 24 април 2019 в 11:07 1354 0

Ръководството на английския футболния отбор Тотнъм иска да популяризират още повече новия стадион на клуба. Те искат световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа да се бие на техния стадион.

Лондончани са готови да преговарят с Джошуа, който се очаква по-късно тази година се завърне на боксовия ринг с мач в Обединеното кралство.

В момента боксьорът среща затруднения в опита да си намери нов съперник, след като гласеният Джарел Милър бе хванат с допинг.

Преди време Джошуа проведе няколко мачa в бившия "дом" на лондочани - "Уембли". На това съоръжение Тотнъм игра почти два сезона, преди да дочакат завръщането си на "Тотнъм Стейдиъм". Именно на "Уембли", през април 2017 година, Джошуа спечели световните титли на WBA, IBF и IBО, побеждавайки украинската легенда Владимир Кличко.

Последният боксове мач в стария дом на Тотнъм - "Уайт Харт Лейн", се състои през септември 1991 г., когато Крис Юбанк нокаутира Майкъл Уотсън.

Междувременно се очаква 29-годишният американец Анди Руис да е следващият опонент на Джошуа, но тази информация все още не е потвърдена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови