Треньорът на Ювентус никога не е бил зарязван от жена

OFFNews 12 април 2019 в 16:26 3448 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше посрещнат на нож от феновете на "Старата госпожа", след като замени Антонио Конте през 2014 година. Той не само замени достойно Конте, а дори направи така, че вече никой не помни предшественика, а Ювентус върви към осма поредна титла.

"Не мога да разбера защо на феновете им липсва Конте. Може би се чувстват като младежите, които са били изоставени от гаджето", разсъждаваше преди три години Алегри, който никога не е бил изоставян от жена, а напротив - винаги си е тръгвал пръв. Все пак става въпрос за човек, отменил сватбата си два дни преди церемонията.

Това се случва през 1992 година, когато 24-годишният халф на Пескара Алегри отменя сватбата си с първата си любов Ерика, с която се запознава като тийнейджър в Ливорно. Той й прави предложение, тя приема, но впоследствие той размисля.

"Беше ми много неудобно да й кажа, но го направих. Много плака, но разбра, че това е било правилно решение", споделя Алегри, който е установил, че една връзка нормално продължава три години. След раздялата с Ерика той се утешава с 18-годишната начинаеща водеща Ванила Пасарело. Двамата се запознават още докато той се готви за сватбата с Ерика.

Тя е на море в Сардиния, когато научава, че Алегри вече е ерген. Скоро двамата са заедно, като остават така по-малко от две години. Тя се мести с него от Пескара в Каляри. Той изоставя и нея, а през 1994 година се жени за Глория Джоя, от която има дъщеря Валентина. През 1998 година те се развеждат. Следващата му жена се казва Клаудия Уги, с която са заедно цели осем години.

Обяснението на Алегри за продължителността на връзката е следното: "Тогава бях треньор на Сасуоло и Каляри, никой не се интересуваше от мен". Плод на любовта им е синът Джорджо, роден след раздялата им.

През 2014 година те се събират за кратко, като Алегри я води на коледно събитие на Ювентус.
"Тя много ме е подкрепяла, като си затваряше очите за всичките ми глупости", признава Макс. Той е свързван в този период с водещата Барбара Д'Урсо, но и двамата опровергават това. През 2012 година Алегри се свързва с 18 години по-младата от него Глория Патрици. С това завоевание той става интересен на пресата, тъй като девойката е била корица на "Плейбой".

Патрици и Алегри остават заедно до 2014 година. Те не коментират причините, но мнозина смятат, че до раздялата се стига под натиска на феновете на Ювентус. Пресата публикува туитове на Глория, в които нарича Ювентус "позор за Италия" и така посява напрежение между тях. В деветия кръг Ювентус допуска първа загуба в първенството - 0:2 от Дженоа. Случайно или не след този мач се разбира, че Макс отново е сам. Патрици започва да излиза с Бобо Виери, но романът има продължава кратко.

Алегри също не стои дълго сам. Той се връща при бившата си жена, а след финала на Шампионската лига през 2017 година става ясно, че има връзка с популярната на Апенините актриса и водеща Амбра Анджолини.

Двамата са гаджета от пролетта на 2017 г. – запознават се на купон в Торино, където тя снима филм. Плановете им са да вдигнат сватба през лятото на тази година след края на сезона. Дали Алегри отново ще избяга или ще се опровергае, че любовта трае три години - предстои да разберем съвсем скоро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови