Участвал в Х Фактор бивш футболист и треньор стана преводач на Върба в Лудогорец

OFFNEWS 21 февруари 2020 в 07:35 3450 0

Снимка ludogorets.com

Треньорът от школата на Етър (Велико Търново) Стефан Николов вече е в ролята на преводач на наставника на шампиона Лудогорец Павел Върба, информира регионалният сайт sport-vt.com. Мънзата вече е част от щаба на чешкия треньор му превежда по време на работата му у нас, като вече пое ролята си на пресконференциите около мача с Интер (0:2).

Стефан Николов говори отлично чешки език, тъй като игра близо 6 години в Чехия и Словакия.

От юноша на Етър той стигна до представителния отбор, където игра от 1997 до 2000 г., после бе и в Локомотив (ГО). Продължи кариерата си в чужбина, където почти шест сезона бе в отбори от втора и трета лига на Чехия, както и във втора лига на Словакия. После стана треньор на децата в Етър, набор 2006.

В момента той е в неплатен отпуск, съобщиха от ръководството на клуба. Преди пет години Стефан Николов нашумя и с успешното си участие в музикалния формат X Factor, като успя да разчувства журито с чувствено изпълнение на един от хитовете на ирландската банда U2.

Той обясни тогава, че участва по молба на големия си син, а спортът го е научил да влиза смело във всякакви предизвикателства и да държи на дадената дума. И както се казваше в една реклама емоциите на зрителите преминаха от "Ха-ха" до "Аха" по време на представянето му на сцената на музикалното предаване за търсене на таланти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови