В Роналдо се крие велик актьор

OFFNews 14 септември 2018 в 08:57 1640 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо все още не е открил головата си сметка за "бианконерите", но това не се отразява на доброто му настроение по време на тренировките на тима.

Португалецът показа актьорски качества, като се позабавлява с репортер на клубната телевизия, имитирайки го зад гърба му, докато журналистът говореше пред камерата. Настроението на Роналдо се пренесе и сред част от съотборниците му, които се включиха в шегата, като направиха гримаси зад гърба на репортера.

Междувременно докторите на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Хуан Карлос Ернандес и Мик Клег разкриха тайните на чудовищната физическа форма на португалския нападател. Двамата медицински специалисти са работили с португалеца, който в момента е част от италианския хегемон Ювентус.

"Три са основните причини за успеха на Роналдо - правилните тренировки, правилното хранене и правилната почивка", казва Ернандес пред La Gazzetta dello Sport.

"Роналдо е предан на футбола, това е неговата тайна. Нищо не може да го спре в постигането на целите", допълва Клег.

Роналдо си тръгна от Реал Мадрид след девет фантастични сезона с белия екип. За девет сезона той изигра 438 мача и отбеляза 450 гола, като стана голмайстор номер 1 в историята на Реал. С "белия балет" португалецът спечели и четири пъти Шампионската лига. Очакванията са да стори същото и с Ювентус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови