В очакване на Мавис Чибота

Актрисата Станислава Коцева за интереса си към футбола, Бней Йехуда и новото попълнение на "орлите"

Димитър Андреев 12 май 2019 в 16:47 4169 0

Голмайсторът на израелското първенство Мавис Чибота ще облече от лятото фланелката на Лудогорец. Нападателят на ДР Конго беше привлечен в Разград през зимата, но шефовете на "орлите" не успяха да убедят настоящия му клуб Бней Йехуда от Тел Авив да го пуснат веднага и трябва да изчакат края на сезона, за да го видят в редиците си.

Вероятно всички в Разград са нетърпеливи вече да го видят на терена на "Лудогорец Арена" след малко противоречивия сезон на отбора. Не по-малко нетърпелива е и младата ни актриса Станислава Коцева, която е голям персонален фен на Чибота, както и на Бней Йехуда наред с Реал Мадрид и Берое.

Запознаваме се с атрактивната дама на събитие на списанието "Ескуайър", посветено на полуфинала реванш в Шампионската лига между Аякс и Тотнъм. Станислава ни впечатлява с интереса си към футбола, който контрастира с въпроси като "Кой играе?", който чуват често мъжете.

Станислава има сериозен стаж като запалянко. Като дете е фен на ЦСКА, но последните събития около клуба я дистанцират и тя насочва симпатиите си към Берое. "А и Ваня Джаферович е свързан с Берое", обяснява ни търпеливо. Тя живее в известен период от Испания, където става свидетел колко голям социален феномен е футболът.

Клубът от град Аликанте, в който тя е по това време, влиза в Примера, и всички полудяват буквално и преносно от радост. Хората излизали от офисите и се радвали като деца. С Испания е свързана и другата й голяма футболна любов - Реал Мадрид по времето на легендата Раул Гонзалес. Любимият й играч в момента е Лука Модрич, който спечели и Златната топка за 2018 година.

Така стигаме до Мавис Чибота и Бней Йехуда, което определено не е типичния избор за един футболен фен, а какво остава за фенка. Оказва се, че тя е свързана по произход с Израел и се привързва към Бней Йехуда покрай пътуванията си до Тел Авив. За незапознатите - Бней Йехуда е един от столичните отбори в Израел. Станислава поддържа контакти с хора в клуба, а при едно от идванията си в България за предсезонна подготовка те я канят да гледа контролата им с Миньор Перник. На трибуните на терена на Националната футболна база в Бояна тя е единственият фен на Бней Йехуда, а отвсякъде е заобиколена от колоритни привърженици на Миньор, чиято специфична реч и изрази продължават да я забавляват.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stanislava Kotzeva (@sunny.she.is) на

Питаме няма ли да стане фен на Лудогорец заради Мавис Чибота, а и разградчани също играят в зелено като Берое. "Не, няма шанс, но него ще го следя, защото е чудесен", отсича в отговор единствената фенка на Бней Йехуда, която сме виждали с очите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови