Валери Божинов е с разбито сърце

OFFNews 08 юли 2019 в 22:45 6985 0

Бившият нападател на Левски и националния отбор Валери Божинов претърпя жесток удар в личен план. Футболистът е бил изоставен от приятелката си Биляна Дол. По думите й, споделени в социалните мрежи, причината за раздялата е поведението на самия Божинов, който й е изневерил.

Ето какво сподели Биляна Дол:

“С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, тъй като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни.

Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена... Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!“, написа Биляна в Инстаграм.

Самият Божинов, който се завърна в Ботев Враца, след като беше освободен от Левски, написа първия коментар на публикуваното от 44-годишната сръбкиня:

“Благодаря ти за всичко”.

В момента профилът на Биляна Дол в Инстаграм е заключен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови