Всичко за сватбата на Каролине Возняцки и Дейвид Лий

OFFNews 19 юни 2019 в 16:42 5573 0

Снимка Дейвид Лий / Инстаграм

Тоскана бе мястото, което бившата номер едно в женския тенис Каролине Возняцки и бившият професионален баскетболист Дейвид Лий избраха за сватбата си. Тя се състоя през уикенда в идиличното градче Кастилион дел Боско, като двойката публикува снимки от щастливия момент вчера.

Пред списание Vogue, което е единствената допусната медия на сватбата, младоженците споделят как се чувстват преди големия ден.

"Изобщо не съм стресирана. Може би защото с Дейвид сме много решителни в напрегнатите моменти", разказва Возняцки.

Вижте тази публикация в Instagram.

David and I are so excited to share some of our wedding details with @voguemagazine @vogueweddings #linkinbio (???? @paulwhitephoto )

Публикация, споделена от Caroline Wozniacki (@carowozniacki) на

Изглежда сватбата е била няколкодневно празненство. Гостите пристигнали още в четвъртък, а вечерта имали организирано специално парти по посрещането им с фойерверки, светлинно шоу и среднощно къпане в басейна.

По време на празненствата тенисистката споделя, че няма търпение да се омъжи. "Тук е много забавно. Пълно е със спортисти като нас", допълва тя.

Вижте тази публикация в Instagram.

Best weekend of my life ❤️

Публикация, споделена от Caroline Wozniacki (@carowozniacki) на

Следващият ден продължава със специално организирани игри, сиеста и репетиция на сватбеното тържество в руините на замъка Кастилион дел Боско, придружена с изцяло италианска вечеря.

Вижте тази публикация в Instagram.

Mini moon ❤️

Публикация, споделена от Caroline Wozniacki (@carowozniacki) на

В големия ден тенисистката пристига пред олтара в шест вечерта, водена от баща си и предвождана от шаферката си Серина Уилямс. Самата Возняцки е облечена в пищна рокля на Oscar de la Renta с дълъг воал. Обувките й са на Jimmy Choo. Младоженецът залага на костюм на Том Форд.

В деня на сватбата присъстват и кралски особи: дука и дукесата на Кеймбридж, дука и дукесата на Съсекс, принцеса Юджини и Джак Бруксбанк. Сред гостите още са Анджелик Кербер, Алексис Оханян и баскетболистите от НБА Поул Гасол, Харисън Барнс и още спортисти.

Возняцки и Лий се запознават преди повече от три години в Маями, където излизат на вечеря с общи приятели. Срещат се в продължение на две години, когато Дейвид й предлага по време на почивката им в Бора Бора през 2017 година.

"Тъкмо бях спечелила финалния турнир на WTA в Сингапур. Отидохме на почивка в Бора Бора, а той след това разказа, че не е знаел точно кога ще ми предложи, но е взел пръстена със себе си. Бяхме на круизен кораб, един човек свиреше на китара и изведнъж той започна да си рови в раницата и да се паникьосва. Извади кутийката и ми падна на колене", спомня си Каролине.

Двойката разказва на гостите си как са се запознали, като казват, че след вечерята Дейвид е забравил да поиска номера на Возняцки. Така отишъл до хотела й, където остават до сутринта, докато тя не отива на тренировка.

Баскетболистът е предложил да я придружи, но все пак треньорът й е нейният баща. Така опцията отпада. В крайна сметка всичко се случва постепенно. Дейвид признава, че тя го е направила по-добър човек.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови