Волейболният национал Теодор Салпаров обяви връзката си с актриса от 'Откраднат живот'

OFFNews 19 септември 2017 в 18:50 21161 0

Либерото на националния отбор по волейбол Теодор Салпаров обяви официално връзката си със сексапилната актриса от сериала "Откраднат живот" Ралица Паскалева.

От месеци за нещо подобно се шушукаше в спортно-артистичните среди, но двамата не бързаха да правят връзката си публична. Някои публикации и коментари в социалните мрежи обаче ги издаваха.

Самият Салапаров обаче реши да вдигне завесата на личния си живот и представи новата си половинка в социалната мрежа Инстаграм. Той се отдаде на тиха и приятна вечер заедно с 27-годишната Ралица и брат си Георги Георгиев, който преди време издържаше волейболния ЦСКА.

Либерото и актрисата се насладиха на последните летни дни край басейна и го показаха на всичките си приятели. Футболният национал Георги Миланов похвали веднага избора на Салпаров, като написа в коментар "Много добре".

Салпаров имаше близо десетгодишен брак с бившата волейболистка Бойка Делиева и и двамата имат син Георги. В момента бившата госпожа Салпарова се изявява като тв водещ, а в студиото й често гостуват волейболни хора.

Публикация, споделена от Teodor Yovchev Salparov (@salparov) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови