Всичко за секс скандала с Неймар

OFFNews 04 юни 2019 в 15:01 5791 1

Полицията в Бразилия днес връчи призовка на суперзвездата на Пари Сен Жермен и "селесао" Неймар. Нападателят е обвинен в изнасилване, което той яростно отрича, макар да признава, че познава жената и твърди, че всичко е било доброволно. Нещо повече - Неймар показа цялата кореспонденция с нея, за което може да понесе допълнителна наказателна отговорност, тъй като станаха видими интимни снимки на жертвата.

Сексскандалът идва десетина дни преди старта на Копа Америка на 14 юни, чийто домакин е именно Бразилия. Заради важността на Неймар, от местната федерация са уредили Неймар да бъде разпитан колкото е възможно по-скоро, за да не се нарушава подготовката на самия Неймар и обстановката в отбора.

Хронология на скандала

По думите на потърпевшата жена изнасилването е извършено на 15 май в хотел в Париж. Според информациите жената, чието име умишлено не се споменава и Неймар са се свързали чрез WhatsApp. Бразилецът ѝ е предложил да дойде в Париж при него. Самолетните билети и настаняването в луксозен хотел са били за сметка на звездата, като самият той е предложил това.

Два дни по-късно жената се е върнала в Бразилия, но не е съобщила веднага за случилото се, защото е била в шок.

В деня, в който стана ясно, че има подадена жалба срещу него, Неймар показа публично кореспонденцията си с нея, като не липсваха и доста пикантни кадри, които двамата са си разменяли. Освен това той заяви, че е жертва на изнудване и има доказателства, които ще предаде на полицията.

Скандалът притесни и водещия производител на спортни стоки "Nike". Американската компания е спонсор на играча, на бразилския отбор, както и на ПСЖ. "Дълбоко притеснени сме от тези обвинения и ще следим случая отблизо", обявиха от "Nike" в кратко съобщение, цитирано от "Mundo Deportivo". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11730

1

Батко

04.06 2019 в 17:30

как са го врътнали тоя цървул :))) покрия такива неща не вярвам вече на ни една изнасилена. ало, жените, вземете се стегнете и започнете кампания срещу лъжливите обвинения...