За първи път Меси и Роналдо с еднакви показатели в новата FIFA 19

OFFNews 13 септември 2018 в 13:48 1865 0

Снимка Facebook: EA SPORTS FIFA

С наближаването на премиерата, създателите на най-играния футболен симулатор FIFA 19 разкриха кои са най-добрите футболисти в новата игра и как точно са оценени качествата им, според представянето на техните реални първообрази на терена през последната година.

Производителите от EA Sports изненадаха всички с решението си да оценят Кристиано Роналдо и Лионел Меси с еднакъв рейтинг (94) за тазгодишното издание на играта. Това се случва за пръв път в историята на поредицата.

Популярната конзола излиза на 28 септември и дни преди премиерата прави впечатление, че в челния топ 10 не присъства нито един от французите, спечелили световното първенство в Русия това лято. 

Най-високо оценен сред "петлите" е Н'Голо Канте, който обаче е едва на 16-о място. Няма го и Мохамед Салах, който въпреки изключителния сезон за Ливърпул е извън първите 25.

Не е изненада обаче, че сред най-добрите присъстват Еден Азар, Кевин Де Бройне, Лука Модрич и Неймар, но както всяка година, въпросът е как точно са подредени по рейтинг от EA Sports.

В последната седмица компанията постепенно разкриваше рейтингите на най-добрите и техните оценки по стобалната система на основни компоненти като скорост, шут, пас, дрибъл, игра в защита и физика.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews