Звезда на Байерн отнесе критики заради опасен скок в басейн (видео)

OFFNews 31 август 2017 в 12:50 1855 0

Защитникът на Байерн Мюнхен и националния отбор на Германия Матс Хумелс отнесе доста критики за свое видео, което сподели в социалните мрежи.

На клипчето се вижда как той скача в басейн директно от балкона на хотелската си стая. Каскадата е доста рискована, защото едно погрешно движение може да е с много лоши последствия.

Фенове го назидават, че по този начин е рискувал да получи тежка контузия. Видеото е заснето от скорошна почивка на защитника с жена му в Хърватия.

Тъй като в момента Хумелс е на лагер с Бундестима, въпроси за видяното бяха зададени към директора на световните шампиони Оливер Бирхоф.

"Не можем да търсим сметка на футболистите за публикациите им в социалните мрежи - заяви героят от финала на Евро 1996. Разбира се, че играчите трябва да внимават какви послания отправят, защото те са модел за подражание. Но в крайна сметка на света има по-големи проблеми".

Самият Хумелс наскоро чу много добри думи по свой адрес, след като взе решение да дарява за благотворителност процент от заплатата си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови