Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Фрум: Ощипете ме! Мечтата се сбъдна!

OFFNews 28 май 2018 в 11:09 3939 0

Британската суперзвезда в колоезденето Кристофър Фрум коментира емоционално победата си в Обиколката на Италия. На 27 май четирикратният победител в Тур дьо Франс и еднократен шампион в Обиколката на Испания прибави към трофеите си и дебютен успех в Джирото.

"Ощипете ме! Последните три седмици бяха много тежки и неведнъж си мислех, че това ще е невъзможно. Но мечтата ми се сбъдна. Благодаря на всичките си съотборници и екипа на Sky, които не спряха да вярват в мен", написа 33-годишният Фрум в Туитър.

Той сподели също, че се е решил да участва на Джирото и да се опита да го спечели заради допълнителната седмица почивка, която има между него и Тура, който е следващата му цел.

"Част от моя характер е правилно да оценявам ситуацията. Винаги съм бил фокусиран върху това какво трябва да направя, за да постигна желанието си. Ако реша нещо, го правя.

Видяхте какво става с колоездачите на третата седмица на толкова тежко състезание (б.р. Фрум намеква за кризата, в която изпадна Саймън Йейтс, който дълго време водеше в Джирото, но накрая рухна). Трябва да си в правилната форма за Тура, за да не завършиш предсрочно", каза ден след победата си в Италия Фрум.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!