Идеи за ремонт: Обединяване на хола с кухнята

OFFNews 02 юни 2020 в 16:12 7206 1

Тази чудесна идея вероятно ще допадне на много хора, особено на тези, които са най-запалени фенове на модерния минималистичен интериор. Той използва именно такива широки и просторни помещения, където има достатъчно място, защото не са претрупани с мебели. Освен това оформянето на различни зони /за почивка, за хранене, за забавления/, които са лишени от стени, в момента е голям хит в дизайна на жилища.

Но преди да сме се размечтали още повече, нека първо споменем, че най-важният етап от цялата ремонтна дейност в случая е премахването на стените. Едва ли сте оптимисти, че бихте могли да се справите без помощ, затова ви препоръчваме да се ориентирате към професионална такава, като потърсите малко повече информация за кърти чисти извозва цени.

След като вече сте договорили услугата и тя е в ход, остава само да изчакате професионалистите да си свършат работата и да почистят след нея.
И ето, че заветния голям хол със зона за хранене е вече налице, готов за реализиране на всякакви страхотни идеи.

Кое е най-важното?

Да обедините зоните в стилово и цветово отношение, за да изглеждат като едно хармонично цяло, но все пак с обособена функция. За тази цел може да използвате всичко, каквото ви хрумне и което ви харесва – от цветовете, през текстурите, та чак до мебелите и осветлението.

Не забравяйте да се ръководите най-вече от практичността, защото това е най-важното условие едно жилище да бъде удобно. Хубавото на обединяването на хола с кухнята е, че можете да бъдете в компанията на своите близки, дори и ако в момента всеки отделен член се е заел с различна дейност. Липсата на прегради влияе чудесно и върху психиката, защото дава повече простор на погледа и зарежда с положителна енергия, тъй като човек се чувства по-свободен и щастлив. На същия принцип можете да направите и други промени по вашето жилище и не забравяйте най-ценния си съюзник - кърти чисти извозва цени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови