2 билета на цената на 1 в Армията, ако целунете половинката на касата на 13 и 14 февруари

Оffnews 08 февруари 2017 в 16:44 4445 0

Ако 14 февруари ви изправя пред непосилния въпрос "Какво да подаря на любимия/любимата си?!", Театър "Българска армия" предоставя възможност за бързо и лесно решение. Една целувка пред любопитния поглед на касиерката и ще може да закупите един билет за двама влюбени.

Билетите ще важат за постановки за периода февруари - април.

Постановките, в които ще разпознаете любовта, през месецът на влюбените са:

21 /вторник/

„В полите на Витоша“ ни припомня за историческата любов на самия автор на пиесата П. К. Яворов и любимата му Мина. Написана преди повече от век, историята им продължава да вълнува и събужда емоциите на зрителите.

22 /сряда/

„Отело“ ни разказва за пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за страст, измама и ревност.

23 /четвъртък/

„Жан и Беатрис“, е най-новият спектакъл в театър „Българска армия“, в която Елена Петрова и Иван Радоев ще изживеят своята съвременна приказка за любовта и парите.

Същата вечер, но на голяма сцена, ви очаква „Железният светилник“ по епохалния роман на Димитър Талев, за който каквото и да се каже ще е малко.

24 /петък/

„Йерма“ ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена, за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието.

Отново в петък на камерна сцена Миракъл - „Една нощ с теб“, където ще познаете лицата на Стефка Янорова, номинирана  за "ИКАР" - 2017 за главна женска роля, и Георги Кадурин в една приказка за неостаряващата любов.

25 /събота/

„Колко е важно да бъдеш сериозен“ - комедия на Оскар Уайлд за капана, в който попадат две влюбени двойки и неочакваните обрати, с които животът ги изненадва.

27 /неделя/

„Завещанието на целомъдрения женкар“ е романтична комедия с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.

28 /понеделник/

„Тартюф“ ви обещава истинско забавление с измамника Тартюф чиято любов е безкруполна. В ролита ще видите номинираните за "ИКАР" - 2017 Иван Радоев (Тартюф) и Гергана Плетньова (Дорина).

Заповядайте на касата театъра на 13 и 14 февруари, за да подарите на себе си и на половинката си още един незабравим момент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !