Актрисата от 'Откраднат живот' Диана Димитрова открива четвъртата си изложба

ОFFNews 27 ноември 2018 в 15:43 10711 0

Изключителният талант на Диана Димитрова не успява да се побере дори и в многопластовия образ на д-р Огнянова от сериала "Откраднат живот". Обаятелната актриса показва другата своя същност чрез изложбата си "Прераждане и 28 сапунени мехура". 

Изложбата е четвърта по ред за даровитата художничка и ще бъде открита на 28 ноември /сряда/ от 19:30 ч. в Галерия „Artcenter12 “, със специалното участие на цигуларката Цветина Панайотова. Сред платната преобладават портретите, които Диана рисува късно вечер, след снимките на популярния сериал.

Диана Димитрова е родена на 1 април 1990 г. в Добрич. Завършва средно образование в Силистра. След това кандидатства в Националната художествена академия, гр. София, но след началото на първия семестър тя напуска. Следва кандидатстване в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, където е приета първа по успех. Затова, че изборът е бил правилен свидетелства дори само настоящата година, в която Диана има роли, освен в "Откраднат живот" и в още два филма: „Смъртоносна надпревара 4“  с Джейсън Стейтъм и българския филм „Писма до Антарктида“, чиято премиера предстои.

Актрисата и художничката съвсем не изчерпват личността на Диана Димитрова, защото тя е и писател. Автор и художник е на детските книги "Влад" и "История на малката Вещица, Драконовото зайче и Асо купа".

Изложбата "Прераждане" бележи нов етап от живота на Диана, който вече дава заявка да бъде многоспектърен и още по-успешен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови