Анастейша: Чувствам се по-зряла, по-силна и по-секси, отколкото когато бях на 20

Певицата с познатия на милиони глас ще пее у нас на 1 юли

ОFFNews 15 май 2018 в 13:25 3628 0

Американката, която заяви, че няма какво да спре една силна жена още през 2001 г. с песента I Paid My Dues, се завръща на световните сцени с турнето Evolution.

Единственият град на Балканите, който ще има удоволстието да посрещне Анастейша на 1 юли в зала 1 на НДК, ще бъде София. Певицата ще представи новия си седми албум и ще ни пренесе във времето на хитовите парчета Sick and Tired, Not That Kind, Left Outside Alone и, разбира се, I’m Outta Love, която се превърна в една от най-продаваните ѝ песни в историята без да слиза „от ефир“ и до днес. 

Evolution, името на албума и турнето на певицата, олицетворява силата ѝ да продължи напред, въпреки коварния рак, с който се бори два пъти през 2003 и 2013 година. Приема завръщането му като мисия, за да говори и пее свободно за него пред други хора, които страдат от заболяването или обичат творчеството ѝ – истинско и характерно.

Любимата ѝ песен от албума е Stamina, защото всички имат нужда от “stamina” в живота си (в превод – възможността да продължиш, да устоиш и да имаш физически и психическа вола), както и песента Boxer, заради смелостта да поемаш ударите и да не позволяваш някой от тях да те повали.

„Във всяка песен от албума има власт. Искам моята музика да говори на хората, да им помага, когато минават през труден период и да им покаже, че всичко е възможно. Можеш да оцелееш, да еволюираш. Погледнете ме!“

Чикагската дива стана на 50 преди година, но се чувства по-комфортно в тялото и кожата си, отколкото през нейните 20 и 30 години, когато е гледала на себе си като на популярната мъпет кукла Мис Пиги. Дарбата ѝ и гласовите ѝ възможности забелязват, когато е на 30, но звукозаписните студиа я съветват да се предсатвя на 23. Не обича да лъже, но времето и щурите години, пълни с ентусиазъм за кариера, я принуждават.

Дълго време се приема като непривлекателна, но колкото повече „пораства“, се превръща в по-уверен и зрял артист, който смъква завесата.

Като повечето жени, се надява някой ден да се види в ролята на майка, но това така и не се случва. Анастейша приема, че този етап от живота просто я е подминал, не е бил предназначен за нея. „Не съм тъжна, толкова красиви неща са се случили в живота ми и имам толкова приятели с прекрасни деца. Сменяла съм папмперси, подреждала съм стаи, чела съм истории. Аз съм късметлийка.“ Певицата няма и партньор в живот след последния ѝ брак, но не изключва, че това може да се случи отново. По време на някое пътешествие или турне, на сцената, докато пее или танцува, защото не се срамува да признае, че кариерата ѝ е винаги на първо място. „В последните години съм се фокусирала върху работата си и тя ми носи истинско удовлетворение“, споделя Анастейша.

Въпреки непрекъснатите шеги и усмивки, певицата не вижда живота си единствено в розово. Колкото и позитивен да си, понякога пускаш тъжните песни и губиш ума си, както пее в едно от най-популярните си парчета Sick and Tired. Животът е за емоции, животът е емоции и никой не може да се скрие от тях – приемаш ги в обятията си и продължаваш с тях.

Билетите за концерта на Анастейша са на цени от 55 до 130 лева и можете да ги намерите в мрежата на Eventim.bg, както и на касите в бензиностанции OMV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови