Б.Т.Р. с концерт под открито небe и премиера на новата песен 'Пъзел'

OFFNews 11 август 2020 в 09:43 2593 0

Под открито небе в „Маймунарника“, Борисовата градина, на 29 август е първата среща, след извънредното положение, на Б.Т.Р. със софийската публика. Очакваният концерт, със сигурност ще предизвика взрив от положителни емоции, след принудителната кома за сценичните изкуства. На любимата за рокаджиите сцена „Маймунарника“, Б.Т.Р. ще направят LIVE премиера на най-новата си, неиздавана песен „Пъзел“.

След концерта в София, на 3 септември, група Б.Т.Р. ще зарадва пловдивската публика в лятно кино "Орфей", с мощен звук и харизматично присъствие в неподправен стил.

На фона на оглушителната тишина в концертните зали, в периода на изолация, Славчо Николов създаде композициите и текстовете за предстоящия 13 – и студиен албум на групата, които вече звучат в звукозаписното им студио.

Есента предстои премиерата, на вече реализирания клип „Равносметка“, последен 8-и сингъл от албума „Невидими стени“. Равносметката за „Невидими стени“/10 песни/ , издаден 2018 г. е – 8 радиосингли със 7 видеореализации /повечето от които са мащабни продукции, в стилистиката на киното /, концерт – премиера „Невидими стени“ при пълни зали в - София, НДК зала 1, Национално турне 2018/19 г., Европейско турне 2019, Турне в Северна Америка 2019 / САЩ и Канада/.

От 2019 г. в учебниците по музика е включен пилотният сингъл „Моята сила“ от албума „Невидими стени“ на групата, като това е 14 –а песен на Б.Т.Р. включена в учебните програми на училищата. Първият тираж на албума беше изкупен за по-малко от три месеца и е с нов тираж.

29 август, „Маймунарника“, Борисовата градина.
Вратите бъдат отворени от 19,00 ч. , начало на концерта 20:30 ч. Билети в мрежата на Евентим

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови