BOND на една сцена с куп световни звезди с послание към жените: Не сте сами

ОFFNews 07 март 2019 в 12:43 1762 0

Чаровните музикантки от мултиплатинения струнен квартет BOND, до чийто концерт в София остава по-малко от месец (26-ти март, зала 1, НДК), бяха едни от световноизвестните гост-звезди в английското издание на глобалното движение за права на жените по света и кампания за анти-насилие March 4 Women, състояло се на 3 март в Лондон.

Заедно с тях, зад изключително важната кауза, застанаха още куп световни величия като певицата Ани Ленъкс, актрисата Хелена Бонъм Картър, соул дивата Бевърли Найт и др.

"March 4 Women” е изключително значимо за нас събитие и то е близко до сърцата ни. Музиката ни е отредила по-привилегировано място спрямо това на много жени по света. Място, на което ние сме свободни да изразяваме себе си, да пишем музика и да срещаме нашите почитатели и да можем да изпълняваме нашата музика пред фенове в целия свят. Това е най-хубавата част от работа ни! Но ние никога не забравяме, че има много жени по света, включително в собствена ни родина, които живеят всекидневно в страх от насилие и не са свободни. Нашата музика е за хората, независимо от пол, националност, възраст и сексуална ориентация. Ние пишем и изпълняваме музиката, за да се забавляваме и изразяваме себе си като музиканти и като жени. Но никога не забравяме, че има много жени, които се изправят пред насилието и те не са сами. Ние ги подкрепяме и Маршът на жените е начин, по който можем да показваме нашата солидарност с тях.”, споделиха талантливите музикантки от BOND, реализирали милиони продажби по света.

А специално за всички жени в България, те споделиха: „За скъпите жени в България, които срещат насилие и изпитват страх и самота: “Не сте сами, ние ви подкрепяме! С много обич, BOND!”

BOND пристигат в България, по покана на Zapp Entertainment, за да отбележат 20 години творчество с два грандиозни концерта: 26-ти март София, зала 1 на НДК от 20:00 часа и 27-ми март, Комплекс СИ’ЛА, Пловдив от 19:00 часа.
Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, НДК, Община Пловдив, както и онлайн на: https://bit.ly/2GtHa12 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови