Билетите за София Филм Фест вече са в продажба

Днес е началото и на фестивалните прожекции в Дома на киното

OFFNews | 27 февруари 2019 в 16:56 | 1573 |0

Билетите за 23-тото издание на София Филм Фест са в продажба от днес, като може да ги закупите на касите на фестивалните кина, онлайн или в партньорската мрежа.

Предварителните продажби стартират в Билетен център НДК, Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall. Касите на Euro Cinema и Културен център „G8” стартират от 1 март.

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции в Кино „Люмиер”, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков” и Културен център на СУ „Св. Климент Охридски” билети ще се продават преди началото на първите прожекции. Предварително закупуване за прожекции в тези кина може да направите на касите в Билетен център на НДК и касата на Дома на киното.

В кино „Влайкова“ и ОКИ Дом на културата „Искър” билети ще се продават само на място и преди началото на първите прожекции.

Онлайн продажби siff.bg/bilet – за кината НДК – Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”, Френски институт – кино „Славейков”, Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”.

Очаквайте от 1 март и билет за кино на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации.

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители.

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.

Днес е началото и на фестивалните прожекции в Дома на киното. Стартът дава премиерата на филма за писателя Георги Марков „Чувство за непоносимост“ на режисьорката Боя Харизанова. Прожекцията, с начален час 18:30, се посвещава на 90-годишнината от рождението на автора.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !